LISENSSIN HANKINTATAPA VAIHTUU

22.12.2017

Lisenssit ostetaan netistä osoitteesta www.suomisport.fi.

Lisenssivaihtoehdot ja hinnat vuonna 2018

Kilpailulisenssit
Kaikki kilpailulisenssit sisältävät kilpailuluvan, tapaturmavakuutuksen ja vastuuvakuutuksen.

• Aikuiset 40 €
  • Nuoret 13 €
    Tarkoitettu kilpailuvuonna 20 vuotta täyttäville ja sitä nuoremmille.
  • Seniorit 19 €
    Tarkoitettu kilpailuvuonna 80 vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille.

Harrastelisenssi 25 €
Harrastelisenssi antaa vakuutusturvan harjoitteluun ja seuratason kilpailutoimintaan koko vuodeksi. Harrastelisenssissä ei ole kansallista kilpailuoikeutta. Jos haluat osallistua muuhun kuin seuratason (seuran sisäiseen tai enintään kolmen seuran väliseen) kilpailutoimintaan, tarvitset jonkun edellä mainituista lisensseistä.

Lisenssin hankinta

Lisenssikausi vaihtuu 1.1.2018 ja on kalenterivuoden mittainen. Uuden lisenssikauden lisenssit tulevat myyntiin 20.12.2017. Lisenssit ostetaan netistä osoitteesta www.suomisport.fi

Jos et vielä ole rekisteröitynyt Suomisportiin, luot Suomisport-sivuston antamien ohjeiden mukaan ensin tilin itsellesi. Sisäänkirjautuminen tilille tapahtuu tekstiviestillä tai sähköpostilla saatavilla kertakirjautumistunnuksilla, joten muistettavia pysyviä tunnuksia ei tule. Alaikäisten lasten vanhemmat ostavat lastensa lisenssit omalta Suomisport-tililtään.

Lisenssi maksetaan ostotapahtuman yhteydessä ja saat sähköisen lisenssikortin käyttöösi välittömästi maksun jälkeen. Jos älypuhelinta ei ole käytössä, lisenssin maksukuitin voi tulostaa Suomisportin omasta profiilista koska tahansa.

Huomaathan, että muovista tai pahvista lisenssikorttia ei enää lähetetä automaattisesti vuonna 2018. Kilpailulisensseihin muovisen lisenssikortin voi tilata sähköisen lisenssikortin rinnalle 5 euron lisämaksulla. Valitse tällöin lisenssivaihtoehto, joka sisältää muovisen lisenssikortin.

Lisenssiin sisältyvä vakuutus on voimassa 1.1.2018 alkaen (joulu- ja tammikuussa ostetut lisenssit) ja myöhemmin maksettaessa maksupäivänä klo 24.00. Vakuutuksen voimassaolo päättyy 31.12.2018.

Lisenssit on tarkoitettu Suomen Ampumaurheiluliittoon kuuluvien seurojen, Työväen Urheiluliiton kilpailujäsenseurojen, Reserviläisurheiluliiton jäsenjärjestöjen jäsenille.