Jaoston yhteystiedot

Viralliset postiosoitteet

Yhteydenpito jaostoon sekä tuomaritoimikuntaan tapahtuu pääsääntöisesti sähköpostitse.

Postien lähettäminen asianmukaiseen sähköpostiosoitteeseen varmistaa ja nopeuttaa tiedon kulkua. Vastuuhenkilöt lukevat pääosin vain suoranaisesti omaan tehtäväkenttänsä liittyvät postit.

Lähettäkää viesti vain yhteen laatikkoon. Useampaan laatikkoon lähettäminen johtaa työn moninkertaistumiseen kun ensin täytyy tarkastaa onko joku alkanut jo selvittämään asiaa ja vasta sitten paneutumaan kyseiseen ongelmaan. Yleisimpänä esimerkkinä Tarhaan kirjaukset jossa saman viestin lähettäminen useaan osoitteeseen on johtanut päällekkäsiin kirjauksiin.

Practical-Jaoston pääpostilaatikko

ipscfin(ät)gmail.com

Practical-Jaostolle lähetettävät postit, joille ei ole erikseen osoitettu asiayhteyteen liittyvää laatikkoa lähetetään tänne.

NROI FIN pääpostilaatikko

nroifin(ät)gmail.com

Tuomaritoimikunnalle lähetettävät postit, joille ei ole erikseen osoitettu asiayhteyteen liittyvää laatikkoa lähetetään tänne.

Kilpailusihteerin laatikko,

match.ipscfin(ät)gmail.com

Kilpailunomukset, tulokset ja RM-raportit lähetetään tänne.

Koulutus ja TARHA-vastaavan laatikko

ta.ipscfin(ät)gmail.com

TARHA-asiat kuten: turvallinen ampuja ilmoitukset, seuravaihdokset, nimenvaihdokset, korjaukset jotka koskevat Tarhaa esimerkiksi masterin kautta, jne lähetetään tänne.

Peruskurssianomukset tehdään ensisijaisesti materiaalisalkun linkin takaa löytyvällä kaavakkeella.

Practical-Jaoston jäsenet 2017

Mikael Ekberg, Porkka, RD rd.ipscfin@gmail.com