Mestarit

2012 MM haulikko Standard-divisioonan voittajajoukkue iloisena

Practical-Ammunnassa kilpaillaan kaikilla asetyypeillä mestaruuksista monella eri tasolla. Practical-Kilpailut jaetaan eri tasoluokkiin asteikolla yhdestä viiteen.

Käytännössä kilpailutaso ja mestaruustaso kulkevat pitkälti käsi kädessä. Seuramestaruuskisa on L1, aluemestaruus L2, regionin mestaruukisa (l. alueen, meidän tapauksessamme Suomen mestaruus) L3, maanosa mestaruuskisa on L4 ja MM eli Practicalin kielellä World Shoot on L5 tasoa.

Suomen mestaruuskisat on dokumentoitu jaoston toimesta tulostensa suhteen varsin kattavasti. EM ja MM tuloksia ei aiemmin ole keskitetysti kerätty, siksi näiden kärkisaavutukset on kirjattu vasta vuodesta 2012 alkaen. Nyt on tilanne muuttunut ja erityisesti pitkien aseiden kohdalla Suomi on menestynyt upeasti. Yritämme nyt saada tämän langan päästä kiinni. Varmasti usealla näihin osallistuneilla on tallessa tulokset. Näitä voisi lähettää osoitteeseen juha-pekka.vuorinen@hotmail.com. Näin saisimme aiemmatkin kärkisijoitukset kaikkien tietoon.

Kuvat ja CV:t ovat kyseisiltä henkilöiltä. Kaikista jotka ovat saavuttaneet jonkin kilpailun, tai kategorian voiton yritetään saada kuva näille sivuille. Nämä tulisi toimittaa osoitteeseen juha-pekka.vuorinen@hotmail.com